Gepassioneerde medewerkers
Gratis verzending vanaf €45
Ophalen in de winkel of thuislevering
100% Officiële merchandise

Pop'd - Merch Unlocked

Een merchandise-walhalla ontpopt zich hier…Welkom bij Pop’d, waar je de tofste speelgoed & merchandise van jouw favoriete tv-series, films en games vindt! Het maakt niet uit of jouw lievelingsuniversum in een galaxy far far away is, een magische wereld vol wonder betref: bij Pop’d zijn alle enthousiastelingen van popcultuur welkom!

Je vindt onze winkel in Antwerpen op de Frankrijklei 28,  naast Game Mania en  in Genk te Shopping 1. Het Pop'd team staan voor jou klaar.
Liever iets laten thuisbezorgen? Dat kan natuurlijk ook! Jouw bestelling wordt met liefde door ons ingepakt en verzonden.

Popdlogo topbanner

Een merchandise-walhalla ontpopt zich hier…Welkom bij Pop’d, waar je de tofste speelgoed & merchandise van jouw favoriete tv-series, films en games vindt!

NIEUW BINNEN!

LEGO

Pop'd Selection - HOT STUFF

Ervaar pop culture als nooit te voren in de POP'D winkel op het Operaplein te Antwerpen en in Shopping 1 te Genk. Kom je eens langs? Het POP'D team staat voor jou klaar.

Pop'd Antwerpen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00-18:00. Zondag gesloten m.u.v. elke 1e zondag van de maand.

Pop'd Genk is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30-19:00.

Je kan ons ook bereiken via ons telefoonnummer:

Antwerpen: +32 (0)3 324 06 50
Genk : +32 (0)89 79 22 05


Meer info