Gepassioneerde medewerkers
Gratis verzending vanaf €45
Ophalen in de winkel of thuislevering
100% Officiële merchandise
 

Doormats - Deurmatten

(10)

POP'D is dé plek voor popculture merchandise uit films, series, games en anime. Onze winkels in Antwerpen en Genk en onze webshop in België en Nederland bieden een uitgebreide selectie posters, T-shirts, figuren en meer. Maar we gaan een stap verder door ook deurmatten aan te bieden met dezelfde popculture thema's.

Maak uw huis een echt popculture paradijs door bijvoorbeeld een deurmat te kiezen met uw favoriete Marvel personage. Of geef een Harry Potter fan een verrassing met een deurmat met de insignes van de hogescholen. Deze unieke en leuke deurmatten zijn niet alleen een aanvulling op uw huis, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie.

Onze deurmatten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een duurzame afwerking, zodat ze jarenlang meegaan. Kijk gerust rond in onze webshop en ontdek alle beschikbare designs. Of bezoek onze winkels in Antwerpen en Genk voor een persoonlijke ervaring en nog meer popculture artikelen.

In POP'D kunt u rekenen op kwaliteit, een uitgebreide selectie en deskundig advies. Wij zijn er om uw popculture dromen waar te maken, of het nu gaat om merchandise voor uzelf of als cadeau. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de magie van popculture!