Gepassioneerde medewerkers
Gratis verzending vanaf €45
Ophalen in de winkel of thuislevering
100% Officiële merchandise
 

Posters

(3)
 

POP'D is dé winkel voor alle popculture fans die op zoek zijn naar de leukste merchandise. Onze winkels zijn te vinden in Antwerpen en Genk en onze webshop levert zowel in België als Nederland. Wij verkopen producten uit verschillende populaire franchises, zoals films, series, games en anime.

Een must-have voor iedere popculture fan is een poster op de muur. Hiermee laat je zien wat jouw favoriete franchises zijn en maak je je kamer of kantoor uniek. Bij POP'D verkopen wij posters uit verschillende populaire franchises, zoals Marvel en Stranger Things. Laat de iconische personages zoals Iron Man, Captain America en Eleven uit Stranger Things een prominente plaats innemen in je interieur.

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om te beslissen welke poster je wilt aanschaffen. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod waaruit je kunt kiezen. Of je nu fan bent van superhelden uit de Marvel-universe of van het spannende Stranger Things, bij POP'D vind je altijd de poster die bij jou past.

Op onze webshop kun je makkelijk en snel het aanbod bekijken en bestellen. Wij bieden snelle verzending en een uitstekende klantenservice. Dus waar wacht je nog op? Maak je verzameling compleet met onze prachtige posters en toon je liefde voor jouw favoriete franchises!