Gepassioneerde medewerkers
Gratis verzending vanaf €45
Ophalen in de winkel of thuislevering
100% Officiële merchandise
 

Boardgames - Bordspellen

(17)

POP'D, de winkel en webshop voor popculture merchandise uit films, series, games en anime, presenteert de categorie bordspellen! Bij onze winkels in Antwerpen en Genk of op onze webshop, die in België en Nederland levert, vind je een uitgebreid aanbod van de meest populaire bordspellen.

Van de spannende wereld van Harry Potter tot Dungeons & Dragons, wij hebben het allemaal. Ben je op zoek naar een uitdagend bordspel voor het hele gezin of om met vrienden te spelen? Bordspellen zijn niet alleen leuk om te spelen, ze maken ook nog eens een geweldige aanvulling op je verzameling. Bij POP'D vind je ook bordspellen in speciale popculture-thema's, zoals Clue: Rick and Morty Edition en Monopoly: Stranger Things Edition.

Dus, of je nu op zoek bent naar een avondje gezelligheid met vrienden of familie, of je wilt uitdagen met een nieuw spel, bij POP'D vind je het beste aanbod van bordspellen. Bezoek onze winkels in Antwerpen en Genk of bekijk onze webshop voor meer informatie en om het perfecte bordspel voor jou te vinden!